De afgelopen tijd is het belang aan tijdig financieel inzicht voor ondernemers sterk toegenomen, mede ingegeven door de toenemende dynamiek en steeds scherper wordende marges. Ook verlangen banken, investeerders en crediteuren meer dan voorheen tijdig gedegen inzicht.

Opdrachtgevers voor Knijnenburg Advies zijn ondernemingen die vraagstukken hebben met betrekking tot bancaire zaken, investeringsvraagstukken of ondernemingen die in een proces van neergang zijn terechtgekomen en met regelmaat liquiditeitsproblemen ervaren.

Ook kan Knijnenburg Advies u uitstekend dienen in de vorm van coaching met daarbij aandacht voor bewustwording en inzicht. Inzicht in uw verdienmodel en de competenties/sterktes van u als ondernemer.

Na een eerste vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarbij we samen bezien of een goede samenwerking mogelijk is om tot resultaat te komen, volgt eventueel een opdracht. In deze opdracht leggen we richting elkaar de verwachtingen vast. Van groot belang om uiteindelijk de toegevoegde waarde te kunnen leveren die u van mij mag verwachten!

Onafhankelijkheid, deskundigheid én professionaliteit staan bij Knijnenburg Advies hoog in het vaandel!