Binnen het bankwezen ben ik (inter)nationaal actief geweest op het terrein van de commercie en beleid als ook binnen de afdeling bijzonder beheer. Met deze achtergrond heb ik een breed referentiekader en een scherp beeld van de werkwijze van een bank. Dit stelt mij in staat om op een onderscheidende wijze ondernemers en ondernemingen op haar merites te beoordelen en van een passend advies te voorzien. Knijnenburg Advies onderscheidt zich in haar adviezen met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak met aandacht voor ondernemer en gezin.

Graag wil Knijnenburg Advies voor u een baken zijn binnen het sterk veranderende financiële krachtenveld met een toenemende dynamiek binnen en buiten uw onderneming. Met mijn ervaring doorzie ik zaken goed en kom ik snel tot de essentie. Daarbij kan ik u een gedegen inzicht verschaffen in de haalbaarheid van ideeën /  investeringsplannen en een evenwichtig oordeel geven omtrent het perspectief van uw onderneming op korte en (middel)lange termijn.

Wanneer u behoefte heeft aan een brede sparringpartner die ook buiten de bestaande kaders kan denken of u wilt het perspectief van uw onderneming eens op een onderscheidende wijze in beeld laten brengen, neem dan gerust contact met mij op!

Met vriendelijke groet,

Albert Knijnenburg