Het doen en laten van een agrarisch ondernemer wordt vanuit de achtergrond van Knijnenburg Advies uitstekend begrepen. Het is de kunst om u datgene te laten benoemen wat u nog niet zag. Ondanks dat u trouw blijft aan “de rode draad” van uw bedrijfsstrategie, leert Knijnenburg Advies u inzien hoe u zichzelf kunt blijven ontwikkelen, kunt inspelen op de veranderingen van uw omgeving, markt en generaties. U zult zelf aan de slag gaan met de vraag waar het er bij u écht toe doet en dit zal geïmplementeerd worden in uw onderneming.

Vanuit mijn bedrijf Knijnenburg Advies ben ik er voor ondernemers die zichzelf of hun onderneming sterker willen maken. Aandacht voor bewustwording en inzicht. Inzicht in uw verdienmodel en de competenties/sterktes van u als ondernemer. Gevolgd door concrete vervolgstappen richting het doel dat u voor ogen heeft, zodat uw onderneming weerbaarder is voor de toekomst. Of dat u als ondernemer meer autonomie ervaart met meer voldoening.

Ik zorg voor een integrale verbinding van de ondernemer met de onderneming. De vragen ‘Welke ondernemer heeft uw bedrijf of toekomstig bedrijf nodig?’ en ‘Wat voor bedrijf verdien ik als ondernemer?’ komen op tafel. Te maken keuzes worden niet uit de weg gegaan.