Wat kunt u momenteel van uw bank verwachten? Een vraag die veel ondernemers zichzelf in de huidige tijd stellen. De behandeling van een financieringsverzoek voor investeringen of werkkapitaal vraagt tegenwoordig veel (kostbare) tijd. Banken stellen steeds hogere eisen aan uw verzoek, eventueel vergezeld van een compleet ondernemingsplan of financieringsmemorandum.
Graag ontzorg ik u op dit vlak. Enerzijds als het gaat om het goed managen van het proces gedurende de financieringsaanvraag en uiteraard ook op het vlak van de inhoud. Daarbij sla of versterk ik de brug tussen u en uw bank!

In de huidige tijd, waarin er druk bestaat op de beschikbaarheid van kapitaal, is een bestendige invulling van uw financiering van groot belang. Immers een gedegen invulling van uw financiering met voor u passende voorwaarden en condities draagt bij aan de continuïteit van uw onderneming en leidt bovenal tot rust voor uzelf, voor uw omgeving als ook binnen uw bedrijfsvoering.

Bancaire begeleiding is een continu proces. Het ultieme doel is om minder afhankelijk te worden van uw bankier en zelf de regie te behouden. Dit kan middels het onderhouden van een goed contact met uw huisbankier aangevuld met de vereiste kwaliteit van (tussentijdse) informatie waarop een bank uw financieringsverzoeken beoordeelt of uw onderneming volgt.